MuntraBarn

Varmt välkommen till upplevelsebutiken MuntraBarn!

Vi startade MuntraBarn 1 juni 2014, butiken öppnade på Stockholmsvägen på Lidingö, efter 5 år flyttade vi till våra fantastiska lokaler i Norra Djurgårdsstaden som dessutom är större. Vår butik har ett brett utbud av både kända och okända varumärken i hög kvalitet, vi satsar på leksaker och pyssel där kreativitet, lekfullhet och utmaning står i centrum. Vi arrangerar pysselaktiviteter i butiken och genomför pysselkalas med ett brett utbud.

Information om GDPR:

Mot bakgrund av EU’s allmänna databeskrivningsförordning 2016/679 (GDPR), som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill vi informera dig om hur vi hanterar dina/era personuppgifter. Integritetsskydd är en fråga som prioriteras av oss. Det är därför viktigt för oss att skydda dina personuppgifter och försäkra oss om att vår behandling av dem sker på ett korrekt och lagligt sätt. Denna information berör behandlingen av personuppgifter för vilka vi är personuppgiftsansvariga. Det innebär att vi ansvarar för hanteringen och behandlingen av dina personuppgifter. Det innebär även att det är till oss du ska vända dig med frågor eller synpunkter, eller om du vill utnyttja någon av de rättigheter du har i förhållande till vår hantering av dina personuppgifter. Ändamålet med behandlingen och rättsliga grunder Vi behandlar dina personuppgifter för ändamålet att administrera våra kundrelationer, förbättra vår kundtjänst, service och support, leverera varor, tillhandahålla support samt marknadsföra våra varor och tjänster. Behandlingen sker på basis av att det är nödvändigt för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med dig samt för vårt berättigade intresse av att nå ut med marknadsföring. Endast de personer som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina personuppgifter.

Lagring av personuppgifter:

Vi lagrar dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Om kundförhållandet med oss upphör, lagrar vi ditt namn, din adress, din e-postadress och ditt telefonnummer i marknadsföringssyfte i högst 36 månader efter det att kundförhållandet upphörde. Vi behandlar alltid dina personuppgifter i den utsträckning och under den tid vi är skyldiga att göra det enligt lag. I den mån dina personuppgifter inte längre är nödvändiga för att uppfylla ändamålet med behandlingen, eller behandlingen av annan anledning inte längre skulle vara tillåten, så anonymiseras eller raderas uppgifterna. Mottagare Vi säljer inte, handlar eller på annat sätt överför din personliga information till utomstående parter. Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till våra personuppgiftsbiträden, t.ex. bolag som tillhandahåller vår e-handelsplattform, arbetar med fakturaadministration eller IT- och molntjänster. I sådana fall ingås personuppgiftsbiträdesavtal som säkerställer att dina personuppgifter endast behandlas i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

Dina rättigheter:

Du har rätt att få bekräftelse på om vi behandlar personuppgifter som rör dig, och i så fall få tillgång till dessa personuppgifter och även information kring personuppgifterna och vår hantering av dem. Om du har synpunkter på vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss. Du kan antingen ringa till oss på 08-410 49 111 eller sända ett mail till [email protected] Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen, som är regulatorn för behandling av personuppgifter.

Vi sparar följande persondata om våra kunder: Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer. Beställningar: ip-adress, E-post, Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Priser:

Alla priser är i SEK inkl moms. Priset som gäller är det som är angivet den dag kunden gör sin beställning. Fraktkostnad redovisas innan kunden bekräftar köpet.

Betalning:

Hos MuntraBarn kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder. Välj den metod och leverans som passar dig bäst när du kommer till kassan, innan du bekräftar köpet. Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.

Kortbetalning:

Vi accepterar de vanligaste betalkorten t ex Visa, Master, Eurocard samt Swich i butiken i Norra Djurgårdsstaden. Faktura: Via vår Webb butik kan du välja att betala via Klarna.

Fraktavgift tillkommer från 79 kr. Postpaket: Leverans sker till ditt närmsta utlämningsställe. Posten skickar då ett mail eller sms. Du hämtar sedan paketet när du har tid inom angiven tid. Du som bor i Huddinge, Järfälla, Stockholm Innerstad och Lidingö har möjlighet att få hemleverans.

Om en beställd vara är restnoterad, meddelar vi dig via telefon eller mail beräknad leveranstid för att godkänna senare leverans eller makulera beställningen. Om leveranstiden skiljer avsevärt mellan olika varor kommer vi att dela upp din leverans, du behöver i detta fall enbart betala för en fraktkostnad.

Transportskadad vara:

Om varan kommer bort eller att du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till oss. Vi skickar för närvarande endast produkter inom Sverige.

Outlösta paket:

För paket som inte löses ut hos Posten inom 30 dagar, förbehåller sig MuntraBarn rätten att debitera kunden för vår fraktavgift samt Postens returfrakt till oss.

Reklamation Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss på [email protected] eller via telefon 08-410 49 111 för vidare instruktioner.

Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar. Vid återsändelse av en felaktig eller skadad vara står MuntraBarn för frakten och eventuell ersättningsleverans. Varan ska återsändas väl emballerad och i originalförpackning med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.

Ångerrätt + 100% Nöjd kundgaranti!

Förutom reglerna i Distansavtalslagen tillämpar MuntraBarn att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet, utan att ange någon anledning. Varan måste returneras i oanvänt skick, med etiketter och originalförpackning.

Kontakta oss på [email protected] för vidare instruktioner. Varans pris återbetalas i sin helhet senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Du som kund står själv för returfrakten. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

Force Majeure:

MuntraBarn är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse i detta avtal om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet.

Såsom befriande omständighet ska anses vara bl. a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc.

Övrigt:

Beträffande färgåtergivningen på bilderna försöker vi i att exponera dem så korrekt som möjligt. Trots det kan färgerna variera, framför allt mellan olika bildskärmar. Eftersom vi också säljer direkt till kund i butik kan vissa varor vara slut utan att vi har hunnit uppdatera vår webb butik. Om så skulle vara fallet vid köp, kontaktar vi dig, därav är det viktigt att du uppger din korrekta e-postadress och telefonnummer. MuntraBarn reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.


Varmt välkommen till upplevelsebutiken MuntraBarn

Hälsningar Anne Stampe