MuntraBarn

MuntraBarns Kalendarium

Med anledning av rådande samhällssituation har vi valt att inte arrangera pysselaktiviteter i butiken tillsvidare. Vi följer Folkhälsomyndigheten, Smittskyddsinsitutet och Stockholm Stads rekommendationer.

För alla våra pysselälskare så har vi en hel del pyssel, kända och okända varumärken, lättare och svårare dessutom packar vi ihop roliga och utmanande pyssel med allt du behöver för att kunna ha en härlig pysselstund.

I vår härliga butik i Norra Djurgårdsstaden arrangerar vi pysselaktiviteter. Vi följer olika högtider, årstider och trender. Allt material som vi använder är CE-certifierat och godkänt.

Aktiviteterna och svårighetsgraden varierar utifrån våra "pysslares" ålder och tid för pyssel.

Vi på MuntraBarn inspirerar, introducerar och guidar er (vuxna och barn) genom pysselaktiviteten.

Förutom vår aktivitetsmeny erbjuder vi en hel del andra pyssel som passar barn i olika åldrar, flickor, pojkar samt intressen.


Här är vårt Kalendarium på våra aktiviteter butiken!

Februari:

Alla hjärtans dag: Roligt hjärtligt pyssel - stort & smått

Ordning och reda (för skolbarn) tema: Pennställ, anslagstavla och "kom-i-håg-bok"

Accessoarer: Gör ditt eget hårspänne, hårsnodd, diadem eller armband

Mars:

Planteringspyssel: Måla din egen kruka och plantera MuntraBarns "magiska" frön, skapa ditt eget öken terrarium med coola kaktusar (för skolbarn).

Påskpyssel: Allt ifrån påskharar, kycklingar och målning av keramikägg och ännu mera :)

April:

Våren vaknar tema: Småkrypsburar och förstoringsglas, skapa din egen blomsterlåda i trä med fantasiblommor i Silk- och Foam Clay. Påsklovsmys - specialpyssel - mer info kommer.

Maj:

Sköna maj: Solfångare, trädgård-/balkongdekoration, dörrskyltar, aktivitetskub.

Juni:

Sommar och sol: Sommartavla i olika material, notishållare för sommarminnen, designa din egen badkasse, fotband, skapa dina egna glassar med papper-macé och Silk- och Foam Clay, nationaldag och midsommarpyssel... och mycket mer..