Om oss

 MuntraBarn - Vi vill inspirera, sprida leklust och skaparglädje!


Det är lätt att fastna i den digitala världen, mobiler och Ipads.

Vi vill med vårt utbud uppmuntra föräldrar och barn att hitta roliga och intressanta alternativ. Leken och skapandet utvecklar barnets språk, finmotorik, förmåga att anta utmaningar, tålamod och i samspel med andra barn eller vuxna lära sig det sociala spelet som t.ex. turtagning, anta olika karraktärer i rollspel, fantisera och regisera.

Det fantastiska med att ha barn eller låna t.ex. syskonbarn är att man som vuxen får tillåtelse att leka, klättra och vara "barn" igen.


Behöver ni tips på roliga pyssel, spel eller leksaker ring eller kom in så hjälper vi dig!


Vår historia

Snart fyller vi 8 år -fortfarande lika roligt och utvecklande!


Som förälder, farmor och ägare av MuntraBarn har jag intresserat mig för lekens och skapandets betydelse i barnets utveckling, kroppsligt, socialt och intellektuellt. Jag fick mina första barn i början av 90-talet och mitt sista i slutet av 20-talet, två olika perioder i mitt yrkesliv och av "tekniskt brus". Läggar jag till min egen barndom av lek kan jag ibland uppleva att många glömt glädjen, upprymdheten och nyfikenheten av bra lek.

Efter 20 år inom bl.a. IT-branschen och med olika yrkesroller tog jag beslutet att skapa en annorlunda leksaksaffär med fokus på lek och kreativt skapande. En riktig leksaksaffär som lever, och där barn, föräldrar, far-/morföräldrar kan uppleva, känna och få vetskap om pedagogiska, kvalitativa, roliga och utmanande leksaker och delta i våra olika aktiviteter.


Med omsorg väljer vi vårt utbud utifrån funktion, produktion, upplevelse, hållbarhet och ålder. Det vi inte tror på säljer vi inte!

Anne Stampe