MuntraBarn

Charader Nicotext

Köp
  • 159,00 kr
100 % SSL-säkrad

Ett charadspel för hela familjen!


Ett roligt barnspel från Nicotext som passar stora och små barn!

Charader är ett underhållande spel som passar både till middagsbjudningen och barnkalaset. Charaderna är uppdelade i fyra olika kategorier som tar upp allt från Pippi Långstrump till svenska ordspråk.

På spelkortens baksida finns även enkla illustrationer för de allra minsta. Ta ett kort, läs vad du ska göra och visa vad du gör, för mindre barn finns bild på t.ex. en såg så alla behöver inte vara läskunniga.


Sätt reglerna och svårighetsgraderna från början.


Recensioner:


"Roligt spel med utrymme för egna regler som kan anpassas efter vilka som spelar. (...) Plus för många olika och roliga kategorier att ta sig an. (...) Det här är ett spel med hög skrattfaktor och som passar alla. Släpp loss din inre teaterapa och kör."
BÄST I TEST!
Betyg: 5/5

Linköpings-Posten, 7 december 2018


"Kort med charader, på ena sidan är det en bild och på andra sidan finns text som läskunniga barn kan läsa. Under bilden står ordet så att barnen kan ge en ledtråd i form av första bokstaven. Ett mycket roligt spel som går att spela med hur många deltagare som helst."
Betyg: 5 av 5
Tidningen Förskolan, nr 1, 2019


"Bra spel om man vill skratta mycket. (...) Galet och roligt! Man får göra många konstiga charader (...) till exempel göra en zombie som dansar macarena. (...) Väldigt lätt och roligt familjespel. (...) Det är svårt att hålla sig för skratt."
Betyg: 4/5
Kamratposten, nummer 19, december 2018